Actualitate

Elevii clujeni de clasa a VIII-a își pot test inteligența în această duminică

<p><strong>Liceul Te</strong><span style="line-height: 1.3em;"><strong><img src="documente/stories/elevi.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />oretic "Nicolae Bălcescu" din Cluj-Napoca va găzdui, duminică, 9 iunie, o testare a gradului de inteligenţă al elevilor clujeni din clasele a VIII-a care doresc să ştie dacă sunt sau nu supradotaţi.

Testarea va fi făcută de Asociaţia "Mensa România", în parteneriat cu Transylvania College, singura şcoală Cambridge din România care oferă un traseu educaţional complet, de la creşă la liceu inclusiv.



Elevii eligibili ca urmare a testării vor putea beneficia de burse de excelenţă pe durata unui întreg ciclu liceal (4 ani), la Transylvania College. Bursele fac parte din programul intitulat "Frate de carte", pe care îl derulează colegiul clujean.

Pe de altă parte, familiile copiilor supradotaţi vor putea intra în legătură directă cu ceilalţi părinţi ai elevilor de la Transylvania College, iar dialogul lor va putea contribui la atingerea unor performanţe deosebite în proiectele educaţionale.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter