Sport

CFR Cluj aniversează 16 ani de la câștigarea primului titlu din istoria clubului

Pe data de 7 mai 2008, CFR Cluj a câștigat primul titlu de campioană a României.

CFR Cluj aniversează 16 ani de la câștigarea primului titlu din istoria clubului. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj CFR Cluj aniversează 16 ani de la câștigarea primului titlu din istoria clubului. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj

 

 


Pe data de 7 mai 2008, CFR Cluj a câștigat primul titlu de campioană a României, după o luptă strânsă cu Steaua București la acel moment. 

„Feroviarii” au reușit să aducă titlul de campioană în Gruia, în urmă cu 16 ani, după ce căpitanul CFR-ului din acea perioadă, Ricardo Cadu, a marcat singurul gol, din penalty, împotriva rivalilor de la Universitatea Cluj. 


„7 mai 2008 - o zi de miercuri pe care întreaga suflare CFRistă o va ține minte pentru totdeauna! În urmă cu 16 ani, căpitanul nostru, Ricardo Cadu, marca unicul gol al duelului de pe "Ion Moina", din penalty, aducând primul titlu de Campioană din istoria echipei noastre”, au transmis reprezentanții clubului. 

CFR Cluj a terminat în sezonul 2007/2008 pe locul 1  cu 76 de puncte, iar locul doi a fost ocupat de Steaua București cu 68 de puncte. La doar 3 zile distanță, CFR Cluj câștiga al doilea trofeu, mai exact Cupa României, după ce a învins-o cu scorul de 2-1 pe Unirea Urziceni.


Din 2008 și până în prezent, CFR Cluj a câștigat 8 titluri de campioană a României, 4 Cupe ale României și 4 Supercupe. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, după revenirea la CFR Cluj: „Mă bucur că i-am făcut pe fani fericiţi. Aici m-am simţit mereu ca acasă.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter