Actualitate

Clujul are „Cea mai haioasă clasă” – Vezi ce şcoală a câştigat concursul

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/27/poza castigatoare huedin.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Clasa a XII a B de la Liceul Tehnologic “Vladeasa” Huedin a câştigat un concurs interjudeţean de fotografie cu titlul „Cea mai haioasă clasă”. </strong></p>

Dintre cei 22 de participanţi din 11 judeţe, clujenii din Huedin s-au dovedit cei mai creativi. Juriul a apreciat în mod deosebit compoziţia fotografiei lor, iar motto-ul reprezentativ al clasei i-a propulsat  în fruntea clasamentului.

 


Un concurs de creativitate pentru clasele V – XII, organizat de Centrul de Tineret Geoagiu şi dedicat participanţilor din județele Alba, Arad, Bihor, Cluj, Caraș Severin, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Mureș, Sibiu și Timiş, a adus la Cluj premiul pentru „Cea mai haioasă clasă”.

Demonstrând că sunt extraordinar de creativi, cei 18 elevi participanţi din clasa a XII a B de la Liceul Tehnologic “Vladeasa” Huedin au îmbrăcat costumele de bucătari, s-au înarmat cu ustensilele de decor şi, înconjuraţi de zăpada ca frişca din curtea şcolii, au demonstrat că sunt o super echipă împreună cu diriginta lor, Andreia Andriescu.


Elevii din Huedin au câştigat cu motto-ul: “Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru gastronomie. Pentru asta suntem pregătiţi să ne războim cu toate <<instrumentele tehnologice>> necesare”.

Câştigătorii au fost desemnaţi în data de 24 decembrie 2012 şi au fost recompensaţi cu un weekend gratuit, pentru toată clasa, la centrul organizator.

abonare newsletter