Actualitate

INCONŞTIENŢĂ: A condus prin Cluj cu permisul suspendat, după ce fusese prins beat la volan

<p><strong>Un şofer clujean a fost arestat de poliţişti după ce a săvârşit două infracţiuni la un interval de doar trei zile: prima dată a fost prins în timp ce conducea după ce băuse, iar a doua oară a fost depistat conducând autoturismul deşi nu mai avea acest drept.

În 13 ianuarie, la ora 16.52, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie l-au prins pe Mircea P. de 31 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Bucium, având o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


La trei zile după ce a fost prins că a condus deşi băuse, acelaşi şofer a fost prins tot de poliţiştii Secţiei 4 în timp ce conducea un autovehicul deşi se afla în perioada în care exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.


 

 


 

 

abonare newsletter