Actualitate

LUX PE BANII STATULUI: Andrei Marga locuieşte într-un apartament de 320 mp pe bani publici

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/17/desc 01-18.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fostul rector al Universităţii Babeş-Bolyai şi actualul şef al Institutului Cultural Român, Andrei Marga, beneficiază la Bucureşti de o locuinţă cu patru camere pe o suprafaţă totală de 320 mp. Marga plătește o chirie de 2.094,81 de lei din care numai 500 de lei îi achită din buzunar. </strong></p>

 


Un alt apropiat de-al său, Andrei Ciubuc, director general al Direcției Generale Românii de Pretutindeni din cadrul Institutului Cultural Român, are în chirie un apartament cu trei camere de 74,65 mp și plătește o chirie de 552,59 de lei, subvenționată în întregime. Ciubuc a fost prefectul studenților din cadrul UBB Cluj.

Victor Ponta a făcut publică lista persoanelor care ocupă locuinţe RAAPPS. „Instituțiile în cadrul cărora sunt angajați chiriașii suportă contravaloarea chiriei, întreținerii și utilităților, dar nu mai mult de 1550 lei/lună, diferența fiind suportată de chiriași”, a precizat premierul Victor Ponta.

abonare newsletter