Actualitate

Prinţesa Madeleine a Suediei se va căsători pe 8 iunie 2013a

<p><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/23/madeleine.png" border="0" width="450" height="258" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Prinţesa Madeleine (30 de ani), cel de-al treilea copil al Regelui Suediei, se va căsători pe 8 iunie 2013 cu cetăţeanul americano-britanic Christopher O'Neill (38 de ani), la capela Palatului Regal din Stockholm, a anunţat duminică Curtea Regală, transmit AP şi AFP.

Fiica Regelui Carl Gustaf al XVI-lea şi a Reginei Silvia s-a logodit la sfârşitul lunii octombrie cu Christopher O'Neill, un finanţist din New York.

Prinţesa Madeleine este a patra în ordine succesorală la Tronul Suediei. Ea trăieşte la New York din aprilie 2010, după ce-a rupt logodna cu suedezul Jonas Bergstrŕom.

Ultima nuntă regală din Suedia a avut loc pe 19 iunie 2010, când Prinţesa moştenitoare, Victoria, acum în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit cu Daniel Westling, 39 de ani, fostul său antrenor de fitness.

Madeleine şi Victoria au un frate, Prinţul Carl Philip (33 de ani).

Bertil Tenert, purtătorul de cuvânt şef al Casei Regale, a anunţat duminică că organizatorii nunţii au început planificarea detaliilor ceremoniei nupţiale, care va fi de proporţii mai reduse decât nunta Prinţesei Victoria.

abonare newsletter