Actualitate

Moş Nicolae „îmbracă” oraşul în lumini de sărbătoare

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/28/06 iluminat de sarbatori piata avram iancu rp 01.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primăria Cluj-Napoca le-a pregătit clujenilor mai multe surprize în ajun de Moş Nicolae: se porneşte iluminatul public festiv, va fi dat în folosinţă patinoarul mobil din Piaţa Unirii şi va avea loc un concert în aer liber.</strong> </span></p>

 

În seara de 5 decembrie, la ora 18.50, iluminatul public festiv care împodobeşte oraşul pe durata sărbătorilor de iarnă va fi aprins. Primarul Emil Boc a dat asigurări astăzi că luminile de Crăciun vor fi foarte frumoase anul acesta.


La aceeaşi dată va fi dat în folosinţă şi patinoarul mobil din Piaţa Unirii. „Am intenţionat să îl dăm în folosinţă în 1 decembrie, dar din cauza vremii nu se poate mai devreme pentru că se pare că va fi destul de cald înainte de 1 decembrie şi e nevoie de un anumit timp pentru gheaţă să devină operabilă”, a declarat primarul.

În ajun de Moş Nicolae, de la ora 19.00, va avea loc şi un concert de colinde cu Ducu Bertzi, iar în 8 decembrie Voltaj şi Incongnito vor concerta în Piaţa Unirii.

abonare newsletter