Actualitate

Forum de afaceri româno-maghiar, azi la FSGA

<p><strong>Primăria municipiului Cluj-Napoca organizează astăzi, de la ora 14, la sediul Facultăţii de Studii Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA). un eveniment economic realizat în parteneriat, la iniţiativa Consulatului General al Ungariei din Cluj-Napoca.</strong>

Scopul conferinţei este de a oferi oamenilor de afaceri români şi maghiari din domeniul resurselor energetice regenerabile, din sectorul IT şi din industria agrară o posibilitate de a se întâlni, de a face schimb de experienţă, de a-şi lărgi sistemul de relaţii economice, şi implicit de a găsi noi posibilităţi de investiţie.

 


Printre invitaţii din Ungaria se numără secretarul de stat adjunct responsabil pentru dezvoltarea economiei verzi, domnul Horváth Attila, consilierul prezidenţial în cadrul Oficiului Naţional pentru Economie Externă,  domnul Spányik Péter, locţiitorul directorului general al Băncii Ungare Export-Import, Dr. Szabó Balázs din Ministerul Dezvoltării Rurale, domnul Hegyi Gábor, precum şi undelegat din partea Ministerul Economiei doamna Kármen Billó.

Printre invitaţii din România se numără domnul Emil Incze, coordonatorul biroului din Oradea al Centrului Român pentru Promovarea Comerţul ui şi Investiţiilor Străine şi domnul Gabriel Răsvan Toader, Director General în cadrul Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Direcţia Mediu de Afaceri.


 

Partenerii principali sunt: Oficiul Naţional din Ungaria pentru Economie Externă, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii„Babeş-Bolyai”, Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Maghiară „Carpatia”, Reţeaua comercială Regiunea Carpaţi Oficiul Naţional de Afaceri Externe a Ungariei, Camera Maghiară de Comerţ şi Industrie, Camera de Comerţ şi Industrie Cluj.


 

abonare newsletter