Actualitate

Seară de jazz germano-română, vineri la Casa Tranzit

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/13/alexandra-lehmler-by-f.-schindelbeck-mod.gif" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Două mari personlităţi ale jazz-ului din Germania şi România se întâlnesc pe aceeaşi scenă în cadrul serii de jazz germano-române a Centrului Cultural German.</strong></p>

 

Alexandra Lehnmler din Mannheim şi Mihai Iordache din Bucureşti se numără printre saxofoniştii impozanţi de jazz din ţările lor. Colaborarea celor doi maeştri ai sound-ului jazz modern si novator garanteză împreună cu trupele lor un eveniment extraordinar. “Pasiunea pentru o muzică jazz inteligentă, inovativă şi totuşi uşor de receptat i-a împins pe cei doi artişti în această colaborare”, explică organizatorii concertului. După prestaţia individuală, cele două trupe se vor întâlni pe aceeai scenă pentru un jam-session.
Evenimentul va avea loc în cadrul Festivalului Temps D′Images, cu sprijinul Casei Tranzit. Intrarea la concert este liberă.


abonare newsletter