Actualitate

Daniel Buda (ARD): Transilvania nu este o prioritate pentru USL

<p><br /><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/01/03%20daniel%20buda%20m%202.jpg" border="0" style="float: left; margin: 5px;" />„Domnule Uioreanu, de la fapte până la vorbe este cale lungă!”, îi transmite deputatul clujean Daniel Buda actualului șef al Consiliului Județean Cluj.</strong></p>

Buda, care candidează din partea ARD în Colegiul 2 Deputați din Cluj-Napoca, îl critică pe Uioreanu pentru declarațiile „de un infantilism politic inacceptabil” referitoare la cuprinderea autostrăzii Transilvania în programul de guvernare al USL.
„Dacă s-ar fi uitat mai bine la ora 10:34 la programul de guvernare de pe site-ul USL, domnul Uioreanu ar fi putut să vadă că proiectul Autostrăzii Transilvania lipsea cu desăvârşire din secţiunea Infrastructură. Ne bucurăm însă că, în urma intervenţiilor făcute de ARD Cluj, aceştia şi-au reparat greşeala şi au inclus acest proiect la numărul 12”, spune Daniel Buda.

„De ce nu la numărul 1, domnule Uioreanu?”


„Pentru dumneavoastră, Transilvania este pe ultimul loc în privinţa priorităţilor. Ne-aţi demonstrat acest lucru, cu vârf şi îndesat, nouă, ardelenilor, cât timp aţi fost la guvernare”, îl întreabă Daniel Buda pe președintele liberal al Consiliului Județean Cluj.

USL-iștii, invitați să nu se înghesuie la tăiat panglici

Deputatul Daniel Buda le recomandă politicienilor USL să nu își mai asume proiectele demarate de administraţia PDL, cum ar fi construirea hidrocentralei Tarniţa-Lăpuşteşti sau a Spitalului Regional de Urgenţă, şi să nu se mai înghesuie la tăiat panglicile la obiectivele începute de administraţia Boc.
„Ne-aţi demonstrat încă o dată, domnule Uioreanu, că de la fapte până la vorbe este cale lungă, atât timp cât, în mod constant, v-aţi opus la susţinerea şi promovarea în ultimele şedinţe ale Consiliului Judeţean a proiectului Spitalului Regional de Urgenţă, proiect care, numai la modul declarativ are 'susţinerea' dumneavoastră.”, spune Daniel Buda.
„Cu acest limbaj duplicitar (...), în faţa cetăţenilor, avem convingerea că nu mai aveţi nici cea mai mică urmă de credibilitate”, încheie Buda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter