Actualitate

Cum arată Tyra Banks fără machiaj?

<p /><strong /><span style="margin: 0px; padding: 0px; position: static; cursor: auto; color: #333333; text-decoration: none; border: medium none;" /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/18/tyra.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" /> A fost unul dintre cele mai frumoase fotomodele din lume, iar acum este gazda emisiunii America's Next Top Model, în cadrul căreia le învaţă pe participante cum să realizeze cea mai frumoasă fotografie. Cu toate astea, Tyra Banks nu era pregătită pentru aparatul foto, luni dimineaţă, la New York, informează Mediafax. 

Fostul fotomodel, acum în vârstă de 38 de ani, este aproape de nerecunoscut fără machiajul aplicat pentru şedinţele foto şi show-urile de televiziune, scrie Daily Mail.


Tyra Banks şi-a început antrenamentul de dimineaţă, iar imaginea ei este cu totul diferită de cea cu care şi-a obişnuit fanii. Este vizibil faptul că fostul fotomodel se luptă pentru a-şi duce exerciţiile la capăt.

În ultimii şase ani, Tyra Banks a avut mari probleme de greutate, silueta ei fluctuând considerabil. În iulie, fostul fotomodel reuşise se slăbească şi să se apropie de silueta din perioada ei de glorie.

abonare newsletter