Actualitate

Expoziţie de bijuterii la Expo Transilvania

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/16/12 mozaic mic - jewelry show.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />În incinta Expo Transilvania, de joi, 18 octombrie până duminică, 21 octombrie, va avea loc Transilvania Jewelry Show, singura expoziție internațională specializată din țară care reunește bijuterii din argint cu pietre prețioase și semiprețioase, minerale, geode, bijuterii hand made și obiecte de decor.

Transilvania Jewelry Show se află la cea de-a 7-a ediție, reunind de fiecare dată în jur de 30 de expozanți, atât producători, cât și comercianți, români și străini din India, Germania, Ungaria, Ucraina, Brazilia și Pakistan. Expoziția se adresează atât publicului larg, prin vânzare en-detail, cât și vânzării en-gros.


Printre obiectele expuse spre vânzare, curioşii vor găsi coliere, brățări, inele și cercei din aur sau argint cu pietre prețioase și minerale broşe, minerale, cristale, flori de mină sau obiecte de artizanat în piatră. Multe dintre modele sunt unicat, participanții având de ales și dintre cele mai scumpe și deosebite colierele din pietre prețioase de rubin, tanzanit, safir smarald sau chiar diamante. Transilvania Jewelry Show este o ocazie bună pentru cei care produc și/sau comercializează minerale, roci fosiliere și fosile, pietre semiprețioase native sau prelucrate, obiecte din piatră, bijuterii, etc., de a-și dezvolta afacerea, de a pătrunde pe o piață cu un potențial extrem de mare.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi între 18 şi 21 octombrie la Expo Transilvania. Mai multe detalii despre obiectele ce vor fi expuse şi vândute pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook dedicată evenimentului, http://www.facebook.com/TransilvaniaJewelryShow.


 

abonare newsletter