Actualitate

Nuntă cu 17 PREOȚI și 800 de INVITAȚI. Vezi cine s-a căsătorit.

<p><img class="border" src="http://static.ziarelive.ro/images/stories/fiica-lui-frunzaverde-face-nunta-in-timisoara.jpg" border="0" width="450" height="297" style="padding-right: 8px; padding-top: 8px; padding-bottom: 8px; float: right; border: 0px none; margin: 2px 5px;" /></p> <p><strong>Fiica vicepreşedintelui PNL Sorin Frunzăverde, Sorana, s-a căsătorit, sâmbătă după-amiază, la Timişoara, la Catedrala Mitropolitană, cu Florin Ioan Bălănică, directorul unui spital din Capitală. </strong></p>

 

Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Timişoara, slujba fiind oficiată de 17 preoţi, printre aceştia fiind Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, PS Lucian, Episcopul Caransebeşului şi PS Paisie Lugojanu, arhiepiscopul Timişoarei.
"Le doresc casă de piatră, dar să fie fericiţi poate e mai frumos, să fie fericiţi pentru că se iubesc şi sunt înconjuraţi de foarte multă dragoste, o dragoste pe care o merită pentru că sunt doi tineri deosebiţi", a declarat Sorin Frunzăverde, la ieşirea din Catedrală.
Doina Frunzăverde, mama Soranei, a declarat că cei doi miri s-au cunoscut în urmă cu un an și că, atât sala în care are loc petrecerea, cât şi florile și rochia au fost alegerea miresei.
Petrecerea a avut loc la Cantina Politehnicii din Timişoara, singurul local unde au încăput cele peste 800 de persoane invitate. Printre cei care au întreţinut atmosfera s-au numărat și Dumitru Fărcaş și Petrică Moise.
În meniu s-au aflat sărmăluţe cu mămăligă, dar și friptură de raţă cu mandarine şi somon cu spanac.

abonare newsletter