Actualitate

Red Hot Chilli Peppers sunt încântați că vin în România!

<p><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/30/red hot cp.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Trei membrii ai celebrei formații ce va concerta vineri seara pe Arena Națională din București au transmis un mesaj fanilor din România. </strong></p>

Anthony Kiedis, basistul Flea şi noul chitarist al trupei, Josh Klinghoffer, au înregistrat un scurt material video pentru fanii lor din România, în care se arată încântați că vor cânta în țara noastră.
Materialul poate fi urmărit la următorul link: http://www.youtube.com/watch?v=C4S3tG1Ho0w&feature=player_embedded#at=16

Ultimul album Red Hot Chili Peppers a fost lansat în vara acestui anși se numește „I'm With You“, fiind cel de-al 10-lea album de studio din cariera grupului californian.

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, pe Arena Naţională, fiind inclus în turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, „I'm With You“. Biletele mai pot fi achiziţionate atât online, de pe www.MyTicket.ro, cât şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 155 de lei.


 

abonare newsletter