Actualitate

Vânzările companiei Farmec au crescut cu 12,4% în primele şapte luni ale anului 2012

<p><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/14/farmec.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Farmec Cluj-Napoca a înregistrat, până în iulie 2012, venituri de 72,5 milioane lei, în creştere cu 12,4% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, pe fondul lansării de noi game de produse şi al unor proiecte speciale primite bine de public, se arată într-un comunicat al companiei, remis luni AGERPRES. </strong></p>

,,Unul dintre vectorii care au contribuit la creşterea vânzărilor l-a constituit lansarea, în prima parte a acestui an, a noii game Aslavital Mineralactiv, cu o formulă unică bazată pe argilă naturală din Munţii Pădurea Craiului şi cu extract ecocertificat de goji. Această gamă este hipoalergenică, fiind special concepută pentru îngrijirea persoanelor cu tenul sensibil", se spune în comunicatul citat.


Pentru restul anului, Farmec mizează tot pe creşterea cifrei de afaceri, bazându-se nu doar pe vânzările de pe piaţa locală, ci şi pe extinderea peste hotare, prin utilizarea avantajului oferit de prestigiul brandului Gerovital peste tot în lume.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec.


În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în ţări din Europa, Asia şi America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, cum sunt Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. AGERPRES

abonare newsletter