Actualitate

Avril Lavigne s-a logodit cu Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/08_august/23/avril.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Cântăreaţa canadiană Avril Lavigne s-a logodit cu compatriotul ei Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback, după o relaţie discretă care a început în urmă cu şase luni.

Relaţia dintre Avril Lavigne şi Chad Kroeger a fost atât de discretă, încât foarte puţine persoane erau la curent cu faptul că cei doi muzicieni formează un cuplu. După ce au petrecut ultimele şase luni împreună, rockerii canadieni s-au logodit şi urmează să se căsătorească, a anunţat agentul de presă al cântăreţei, conform ediţiei electronice a revistei People.


Avril Lavigne, în vârstă de 27 de ani, şi Chad Kroeger, în vârstă de 37 de ani, s-au împrietenit în luna februarie, când au compus împreună o piesă ce urmează să apară pe cel de-al cincilea album de studio al cântăreţei.

"Între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste în acea perioadă, pe care au petrecut-o compunând muzică împreună", a declarat un prieten al cântăreţei Avril Lavigne.


Chad Kroeger a cerut-o în căsătorie pe Avril Lavigne pe 8 august şi i-a oferit un inel de logodnă cu un diamant de 14 carate.

Aceasta va fi prima căsătorie pentru Chad Kroeger şi cea de-a doua pentru Avril Lavigne, care a divorţat, în 2009, de Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41. Ea a avut apoi o relaţie cu Brody Jenner. Mediafax


Foto: www.facebook.com

abonare newsletter