Actualitate

Cercetat penal la 16 ani după ce a furat un telefon

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/08_august/09/oameni vorbit la telefon mobil rp 09.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Un băiat de 16 ani din Cluj-Napoca l-a tâlhărit pe un alt băiat de 15 ani şi i-a furat telefonul mobil.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, în noaptea de 31 iulie, la ora 23.15, băiatul tâlhărit a fost agresat în timp ce se afla în parcul Ion Luca Caragiale şi i-a fost furat telefonul mobil, prejudiciul cauzat fiind de 700 lei.


Tânărul de 15 ani a sunat apoi la 112 şi a sesizat Poliţia. „În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, a fost identificat principalul suspect, un minor de 16 ani din Cluj-Napoca, care este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Judecătoria Cluj-Napoca a emis faţă de acesta mandat de arestare preventivă pentru 19 zile, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului  Cluj.

abonare newsletter