Actualitate

Clovni, spectacole de divertisment şi multe surprize la Turda de 1 Iunie

<p /><img src="documente/stories/2012/05_mai/30/12-produs de cluj turda _sc_24.jpg" border="0" align="right" /><br /><br />De Ziua Internaţională a Copilului, municipalitatea turdeană organizează o ediţie specială a Târgului Meşteşugarilor.

Cu această ocazie cei mici se vor putea delecta cu produse tradiţionale locale, jocuri şi spectacole organizate de copiii, pentru copiii. Prezenţa clownilor şi a animatorilor sosiţi special pentru a-i amuza pe toţi copiii turdeni, reprezintă un reper important al manifestărilor.

Primăria Municipiului Turda, având ca parteneri Asociaţia Slow Food Turda, Fundaţia pentru Turism şi Ecologie Potaissa, Clubul Copiilor şi Casa de Cultură a municipiului Turda, organizează o ediţie specială „Târgului meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari”, dedicată copiilor,  în perioada 1 – 2 iunie 2012, locaţia fiind zona pietonală din centrul oraşului.
Şi la această ediţie participă producători locali, meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate, ideea municipalităţii turdene fiind aceea de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii locale.
Târgul din luna iunie îmbracă haina veselă a copilăriei şi îşi propune să creeze o atmosferă de sărbătoare, în care să primeze bucuria şi zâmbetele sincere ale celor mici. Partenerul nostru Slow Food Turda a pregătit activităţi de educare a gusturilor dedicate copiilor, iar Fundaţia pentru Turism şi Ecologie Potaissa îi va învăţa, prin jocuri specifice, cât de importantă este armonia cu natura şi cu un mediu de viaţă sănătos.
„Casa de Cultură, alături de Clubul Copiilor, ne propun să aplaudăm talentele artistice şi muzicale cu care Turda se mândreşte. La ceasul după-amiezii, vă invităm la concert de estradă cu fanfara Potaissa a Casei de Cultură”, spune primarul Tudor Ştefănie.
Surpriza organizatorilor, pentru micuţii participanţi la eveniment, o reprezintă prezenţa clownilor şi a animatorilor sosiţi special pentru a-i amuza pe toţi copiii turdeni.    


abonare newsletter