Actualitate

Narcotango, trupa dublu nominalizat la Grammy Awards, la Cluj-Napoca!

<p /><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/24/narcotango.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Narcotango, cea mai populară trupă Argentiniană de nuevo-tango-electronico revine în România cu turneul de promovare al ultimului lor album, „Limanueva”, nominalizat pentru premiile Grammy în 2010.

Cele două spectacole extraordinare din Cluj-Napoca vor avea loc în 9 mai, ora 20:00 la Casa de Cultura a Studentilor, şi în 10 mai, ora 22:00 in Diesel Club.

Prezenţi în Cluj, Argentinienii au pregătit un show de excepţie, cu momente de dans, efecte visuale şi invitaţi surpriză, totul în spiritul "neo-tango-electronico" pentru care Narcotango sunt la fel de populari în America de Sud cât sunt Gotan Project în Europa!

Narcotango s-a înfiinţat în anul 2000 şi este format din Carlos Libedinsky (bandoneon), Mariano Castro (keyboard, samplers), Marcelo Toth (chitară electrică) şi Fernando del Castillo (percuţie). În aceşti ani, au înregistrat 5 albume de studio, un DVD în concert şi au primit de mai multe ori nominalizări la prestigioasele premii Latin Grammy sau Gardel, cel mai recent anul trecut în categoria „Cel mai bun album de tango”. Muzica lor este mai mult decât o simplă adaptare modernă a tangoului clasic, este o „îmbrăţişare profundă şi rafinată” între două culturi, în care se pot regăsi deopotrivă amatorii de tango, care sunt invitaţi să participe şi danseze fără restricţii în timpul spectacolului, câ şi pasionaţii stilului nuevo-tango+electronico, care vor fi surprinşi de ritmurile contemporane, electro, rock sau funk şi îmbinarea lor perfectă cu clasica milonga, interpretată de la fel de clasicul bandoneon.

Show-ul Narcotango vine în continuarea concertelor de succes Otros Aires, Nigel Kennedy Quintet, Club des Belugas si multe altele organizate de către compania Diesel Events. În pauza concertului, în foaierul Casei de Cultura se va putea dansa (cum, dealtlfel, cei indrăzneţi vor putea face şi în timpul spectacolului) şi va avea loc o prezentare de vinuri din partea noului magazin La Chambre, locul unde câteva sute de sticle din toate colturile lumii te asteapta sa-ti spuna povestea lor.

Biletele se gasesc la Diesel Club (P-ţa Unirii 10), de la 20 lei. Pentru mai multe informaţii contactaţi Diesel Club, P-ţa Unirii 10, tel 0264-439043 sau 0730-083880.

abonare newsletter