Actualitate

Economistă din Cluj-Napoca, condamnată la închisoare pentru că și-a șantajat un partener de afaceri. I-a cerut 150.000 de euro.

O femeie de 50 de ani din Cluj-Napoca, de profesie economistă, s-a gândit să facă rost de bani prin șantajarea unui fost partener de afaceri, scrie clujust.ro

O femeie de 50 de ani din Cluj-Napoca, de profesie economistă, s-a gândit să facă rost de bani prin șantajarea unui fost partener de afaceri/ Foto: pixabay.com O femeie de 50 de ani din Cluj-Napoca, de profesie economistă, s-a gândit să facă rost de bani prin șantajarea unui fost partener de afaceri/ Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit clujust.ro, o economistă din Cluj-Napoca și-a șantajat un fost partener de afaceri de origine arabă cu poze și filmări indecente.

 


Femeia a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare, 60 de zile în folosul comunității și trebuie să-i plătească fostului partener de afaceri 10.000 de lei daune morale.

„În fapt reținându-se că în perioada 23.10.2021-16.11.2021, prin intermediul adresei de e-mail…, dar și prin intermediul aplicației WhatsApp, folosind numărul de telefon, i-a solicitat persoanei vătămate R.S.K. suma de 150.000 de euro, în caz contrat urmând să facă publice, prin distribuirea lor către familia acestuia, către prietenii săi, colaboratorii săi în afaceri și către autoritățile din Arabia Saudită și Dubai, a mai multe clipuri video și fotografii cu conținut sexual explicit în care este surprinsă persoana vătămată alături de alte femei și chiar alături de soția sa”, se arată în actele depuse în dosar.


Citește continuarea articolului pe clujust.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat și o femeie, reținuți pentru șantaj în Cluj. Și-au intimidat victimele pentru a obține peste 100.000 de euro.

Antrenorul echipei „U” Cluj, șantajat cu imagini cu fiica sa. Un bărbat i-a cerut 25.000 €.

Ultimele Stiri
abonare newsletter