Actualitate

Un bărbat și o femeie, reținuți pentru șantaj în Cluj. Și-au intimidat victimele pentru a obține peste 100.000 de euro.

Un bărbat din Caraș-Severin și o femeie din Timiș au fost reținuți în localitatea clujeană Gârbău, pentru șantaj. Aceștia sunt acuzați că au obținut peste 100.000 de euro prin șantaj.

Reținuți pentru șantaj, în Cluj/Foto: Poliția Română Facebook.com Reținuți pentru șantaj, în Cluj/Foto: Poliția Română Facebook.com

 

 


„În perioada 16 februarie a.c.- prezent, aceștia sunt bǎnuiți de faptul cǎ, invocând arestarea unei persoane în străinătate, ar fi exercitat presiuni asupra persoanelor vătămate, primind de la aceștia suma de aproximativ 119.000 euro”, informează, miercuri, IPJ Cluj. 

 


În urma cercetărilor, luni, în jurul orei 15.00, cu sprijinul polițiștilor clujeni, „bărbatul de 30 de ani și femeia de 47 de ani au fost depistați în flagrant pe raza comunei Gârbau, având asupra lor suma de 20.000 euro, pe care ar fi obținut-o anterior de la una dintre persoanele vătămăte”, potrivit sursei citate. 

În urma probatoriului administrat, fațǎ de aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.


Cei doi au fost prezentați în fața instanței, iar ca urmare a deciziei magistraților au fost plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei români reţinuţi în Spania pentru că au exploatat prin muncă alți români. Una din victime a plătit grupării 90.000 de euro în contul unei datorii de numai 100 de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter