Actualitate

Șoferul care s-a răsturnat cu mașina în Florești era băut. FOTO

O mașină a ajuns cu roțile în sus vineri dimineața pe strada Avram Iancu din Florești. Șoferul mașinii era băut.

O mașină a ajuns cu roțile în sus vineri dimineața pe strada Avram Iancu din Florești/ Foto: monitorulcj.ro O mașină a ajuns cu roțile în sus vineri dimineața pe strada Avram Iancu din Florești/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


O mașină a ajuns cu roțile în sus vineri dimineața pe strada Avram Iancu din Florești.

 


Potrivit polițiștilor, șoferul mașinii avea o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 04.50, un bărbat de 38 de ani, din comuna Florești, care conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din localitatea Florești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns în sensul giratoriu situat pe strada indicată.


În urma testării acestuia cu aparatul etilotest de către polițiști a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, iar în continuare, polițiștii au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujean reținut de polițiști după ce s-a urcat băut la volan

Șoferul care a omorât doi oameni în accidentul de la ieșire din Gherla, condamnat la închisoare. Era băut și posibil drogat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter