Actualitate

Motocicletă implicată într-un accident rutier, în Gilău. Doi tineri au ajuns la spital.

Un accident de motocicletă s-a produs, luni după-amiaza, pe DN1 E60, în localitatea Gilău. Doi tineri au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Doi tineri au ajuns la spital în urma unui accident de motocicletă/Foto: ISU Cluj Doi tineri au ajuns la spital în urma unui accident de motocicletă/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din Gilău au intervenit în această după-amiază la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, la ieșire din localitatea Gilău.

 


La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde a găsit o motocicletă avariată, ieșită în afara părții carosabile, și doi tineri care solicitau îngrijiri medicale.

„Un tânăr și o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, au primit primul ajutor calificat la locul solicitării de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, informează ISU Cluj. 


Conform primelor evaluări aceștia erau conștienți și cooperanți.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs accidentul rutier de pe strada Traian Vuia, soldat cu rănirea unui motociclist. Șoferul autoutilitarei nu ar fi acordat prioritate de trecere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter