Actualitate

Cum s-a produs accidentul rutier de pe strada Traian Vuia, soldat cu rănirea unui motociclist. Șoferul autoutilitarei nu ar fi acordat prioritate de trecere.

Un motociclist a fost rănit, vineri dimineața, în urma unui accident rutier produs pe strada Traian Vuia. Șoferul autoutilitarei nu ar fi acordat prioritate de trecere.

Accident rutier pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca/Foto: ISU Cluj Accident rutier pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca/Foto: ISU Cluj

 

 


În dimineața zilei de vineri, 1 martie, în jurul orei 06.20, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane pe strada Traian Vuia, fiind implicate o motocicletă și o autoutilitară.

Pompierii sosiți la fașa locului l-au găsit pe motociclist sub dubă. După extragerea acestuia, bărbatul a fost transportat la spital. 


CITEȘTE ȘI: 
Accident rutier pe strada Traian Vuia. Motociclist rănit, transportat la spital.

Potrivit polițiștilor, șoferul autoutilitarei, un tânăr de 21 de ani, nu ar fi acordat prioritate de trecere. 

„Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că tânărul de 21 de ani, care conducea o autoutilitară din direcția străzii Vlad Țepeș, la pătrunderea pe strada Traian Vuia nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, condusă de un bărbat de 29 de ani”, informează, vineri, IPJ Cluj. 


Accident rutier pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca/Foto: ISU Cluj

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, acesta fiind transportat la spital.
Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul de vătămare corporală din culpă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier pe strada Traian Vuia. Motociclist rănit, transportat la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter