Actualitate

Un bărbat băut și FĂRĂ PERMIS de conducere a provocat un accident în Vâlcele

Un bărbat băut și fără permis de conducere, a provocat un accident rutier în localitatea Vâlcele.

Un bărbat băut și fără permis de conducere, a provocat un accident rutier în localitatea Vâlcele/ Foto: IPJ Cluj - Facebook Un bărbat băut și fără permis de conducere, a provocat un accident rutier în localitatea Vâlcele/ Foto: IPJ Cluj - Facebook

 

 


Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, în localitatea Vâlcele, județul Cluj.


Șoferul era băut și nu avea permis de conducere.


„La data de 31 martie, în jurul orei 01.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au identificat un bărbat de 32 de ani, în localitatea Vâlcele, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat că în timp ce conducea autoturismul pe DC 75, în localitatea Vâlcele, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism aflat în staționare.


La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată alcoolemia de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la o unitate medicală.

Totodată, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șoferul de BMW care a trecut printr-un gard în Gheorgheni și a „parcat” pe iarbă era băut. Avea cazier pentru droguri.

Accident produs de un șofer băut, in Viișoara. Două mașini s-au făcut praf.

Ultimele Stiri
abonare newsletter