Actualitate

Noul depozit Raben din Cluj. Un depozit logistic de ultimă generație și conexiuni zilnice directe cu Europa (P)

Noul depozit Raben din Florești, Cluj reprezintă o investiție semnificativă în consolidarea rețelei de grupaj național și evidențiază angajamentul constant al Raben Group, față de furnizarea de servicii logistice de înaltă calitate.

Foto - Raben Group Foto - Raben Group

 

Locația din Cluj, a fost încă din aprilie 2017 un centru important în rețeaua de distribuție națională pe care Raben Group a construit-o în România. Creșterea constantă a solicitărilor clienților și a volumelor de marfă a dus însă lucrurile mai departe. Cei 1.300 de m.p. deținuți anterior de Raben au devenit insuficienți și au demarat o amplă extindere și modernizare, care s-a finalizat odată cu relocarea în noul spațiu din Florești, Cluj. 


Noul depozit, care și-a deschis porțile în noiembrie 2023, este o construcție modernă și spațioasă, cu o suprafață de 3000 de metri pătrați folosiți pentru transbordarea expedițiilor de marfă, dar și pentru a oferi soluții de logistică contractuală partenerilor Raben. Acesta este conceput pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale industriei logistice, asigurând un mediu optim pentru manipularea și stocarea mărfurilor într-un mod eficient și sigur. Noul depozit are 8 rampe de acces, pentru încărcarea și descărcarea rapidă a mărfurilor. Și permite manipularea a până la 3.800 de paleți de marfă zilnic.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale noului depozit este rețeaua sa extinsă de conexiuni zilnice directe cu restul depozitelor din România cât și cu alte depozite Raben din Europa. Aceste conexiuni eficiente permit depozitului din Cluj-Napoca să faciliteze transportul rapid și fiabil al mărfurilor către destinatari. Conexiunile internaționale zilnice directe, operate de noul depozit Raben din Cluj sunt:


Aceste legături zilnice directe sunt fundamentale pentru susținerea fluxului de mărfuri în cadrul lanțului de aprovizionare european și consolidează poziția Raben Group ca un partener de încredere și de prim rang în domeniul logisticii internaționale.

Foto - Raben Group

Pentru mai multe informații despre noul depozit din Cluj-Napoca și despre serviciile logistice oferite de Raben Group în România, puteți vizita pagina dedicată a depozitului din Cluj https://romania.raben-group.com/transport-marfa-cluj, unde veți găsi detalii suplimentare și un film de prezentare care vă va oferi o imagine mai completă a facilităților moderne și a serviciilor de încredere oferite de Raben Group în România.


Raben Group 

Raben Group este un furnizor olandez de logistică, care oferă servicii complete TFL: logistică contractuală, rețea rutieră (internă, internațională și către Est), Fresh Logistics, FTL și transport intermodal, transport maritim și aerian.


Peste 90 de ani de experiență și recunoaștere pe piață permit construirea și menținerea unor relații pe termen lung cu clienții. Compania oferă logistică „cu chip uman” pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari. Parteneriatul și încrederea fac parte din acest stil de cooperare. În afaceri, Raben respectă principiile fair-play-ului, deoarece consideră că relațiile bazate pe onestitatea reciprocă construiesc un mâine mai bun.

Grupul are 165 de filiale proprii în 15 țări europene (Austria, Bulgaria, Cehia, Estonia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, România, Slovacia, Ucraina, gestionează aproximativ 1.600.000 m2 de capacitate de depozitare și în fiecare zi trimite 13.500 de camioane pe drumuri. În 2023, operatorul de logistică a înregistrat venituri de aproape 2 miliarde de euro. Totul a pornit însă de la o mică afacere de familie olandeză. Astăzi, valorile caracteristice organizațiilor de familie sunt încă importante pentru companie, care afectează pozitiv angajamentul angajaților și relațiile cu clienții.


Raben sunt „oameni cu Drive”. Este o echipă care iubește provocările și joacă mereu pentru un singur obiectiv. Fiecare dintre cei peste 11.000 de angajați are propriul impuls individual care face ca echipa să avanseze. Se disting prin antreprenoriat, energie și caută mereu mai mult.

Grupul vrea să fie motorul care nu numai că va menține lumea în funcțiune, ci și o va face mai bună și mai ecologică. Prin urmare, își implementează în mod constant strategia de dezvoltare durabilă bazată pe trei piloni: organizare responsabilă, protecția mediului și impact social.

Mai multe informații disponibile la: https://romania.raben-

CITEȘTE ȘI:

Transport marfă România – Germania în regim de grupaj, în 72 de ore Rută de importanță strategică așa cum este văzută de Raben Group (P)

Soluție confirmată și consolidată Raben Logistics Romania achiziționează noi remorci de tip City Liner (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter