Actualitate

WORLD CLASS anunță o schimbare strategică la una dintre locațiile sale din Cluj (P)

World Class, liderul industriei de sănătate și fitness din România, anunță o actualizare strategică a legată de una dintre locațiile sale din Cluj.

 

După o analiză detaliată, rețeaua a decis să închidă clubul Vivo, ca parte a planului său de optimizare a modelului de afaceri și identificare de noi oportunități pentru optimizarea experienței membrilor.


După închiderea clubului Vivo, World Class va implementa noi strategii de dezvoltare, concentrându-se pe furnizarea de soluții integrate de sănătate, fitness și wellness care oferă mai multe beneficii bazate pe nevoile și preferințele membrilor. Prin urmare, rețeaua va analiza noi oportunități de extindere în Cluj, prioritară fiind deschiderea de cluburi care au și piscine, pentru a oferi o experiență de wellness all-inclusive membrilor săi.

"La World Class, fiecare pas pe care îl facem este o mișcare strategică spre obiectivul nostru principal: de a oferi membrilor noștri o experiență premium de antrenament, care să le transforme viețile în bine.


Pentru a oferi o călătorie integrată de sănătate și fitness, ne concentrăm eforturile pe extinderea rețelei cu noi locații premium care includ atât cluburi, cât și piscine în același loc. Accentul nostru nu este doar pe fitness, ci pe abordarea holistică a stării de bine și credem că, încurajând mai mulți români să îmbine exercițiile fizice și înotul, beneficiile pentru sănătatea și bunăstarea lor vor fi uriașe.

Această decizie nouă face parte din viziunea noastră mai largă de a ridica standardele serviciilor noastre de sănătate și wellness în regiune. Rețeaua World Class va continua să motiveze și să inspire mai mulți români să ducă un stil de viață mai activ și mai sănătos", a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.


După închiderea World Class Vivo, World Class va oferi o oportunitate exclusivă membrilor clubului și  astfel, toate abonamentele anuale preplătite vor fi upgrade automat la categoria SILVER, oferind acces nelimitat la ambele cluburi World Class Iulius Cluj și World Class Belvedere Cluj începând cu 16 aprilie și până la expirarea abonamentului. Pentru abonamentele lunare recurente, accesul la cluburile Silver va fi disponibil începând cu 16 aprilie și până pe 30 aprilie 2024. În timpul acestei perioade de tranziție, membrii vor avea opțiunea de a face upgrade la categoria de abonament Silver.


Cluburile World Class Iulius Cluj și World Class Belvedere Cluj sunt complet echipate cu facilități premium, inclusiv studiouri de aerobic și cycling, echipamente de ultimă generație Technogym și o varietate de clase de group fitness, inclusiv programe originale Les Mills. În plus, ambele cluburi au piscine și saune, oferind membrilor cea mai completă experiență de wellness.


World Class explorează activ oportunități strategice pentru extinderea portofoliului său de cluburi cu piscine în Cluj pentru a se asigura că membrii beneficiază de servicii integrate de sănătate și wellness de cea mai înaltă calitate.

Pentru mai multe detalii, accesați www.worldclass.ro.

Despre World Class 

World Class România este liderul pieței din industria locală de wellness, cu 45 de cluburi de sănătate și fitness și 23 de piscine în întreaga țară și peste 76.000 de membri. Cluburile World Class oferă cele mai înalte standarde de servicii, facilități de ultimă generație și clase diversificate. World Class este un partener pe termen lung al LES MILLS ™ - cel mai mare furnizor mondial de concepte de fitness. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de fitness și stil de viață, numit W, unde membrii pot antrena și relaxa într-un mediu intim și exclusivist.

World Class România este deținută de Vectr Fitness, parte a Grupului African Industries. Grupul African Industries este un grup global diversificat de companii private cu investiții în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Vest.

CITEȘTE ȘI:

Cel mai mare club de fitness din țară se deschide la Grand Hotel Italia din Cluj

Investiții de peste jumătate de milion de euro pentru cele 19 locații din Cluj, dotate cu aparate fitness și spații de joacă. Boc: „Vă invităm la mișcare”

Ultimele Stiri
abonare newsletter