Actualitate

Violență în familie. Tânără din Negreni, cercetată pentru tentativă de omor pentru că și-a înjunghiat partenerul.

O tânără de 28 de ani, din localitatea clujeană Negreni, este cercetată sub aspectul infracțiunii de violență în familie sub forma tentativei de omor, după ce și-a înjunghiat partenerul.

Scandal în familie, încheiat cu dosar penal/Foto: pixabay.com Scandal în familie, încheiat cu dosar penal/Foto: pixabay.com

 

 


Luni, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au demarat cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie în modalitatea loviri sau alte violențe.

 


Din primele verificări s-a constatat că, în seara zilei de luni, în comuna Negreni, „un bărbat ar fi suferit leziuni la nivelul abdomenului și umărului, care ar fi fost produse cu un obiect tăietor-înțepător”, informează, miercuri, IPJ Cluj. 

„Totodată, cercetările preliminare au condus la stabilirea faptului că leziunile ar fi fost produse în urma unor discuții în contradictoriu din acesta și o femeie de 28 de ani, în cadrul stării conflictuale cei doi agresându-se reciproc”, mai arată sursa citată. 


Marți, în urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus schimbarea infracțiunii, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie sub forma tentativei de omor.

De asemenea, au fost extinse cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.


Femeia a fost prezentată instanței, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Investigațiile sunt continuate, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat înjunghiat mortal într-un hotel. Totul ar fi pornit de la o ceartă după o petrecere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter