Actualitate

Accident rutier în Piața Mihai Viteazul. Două persoane au ajuns la spital.

Un accident rutier s-a produs, miercuri, în Piața Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme.

Accident rutier Piața Mihai Viteazul/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com Accident rutier Piața Mihai Viteazul/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Traficul din zonă a fost perturbat, iar circulația mijloacelor de transport în comun a fost blocată în zonă, în urma evenimentui rutier.

 


La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și un echipaj SAJ, unde au găsit trei autoturisme avariate, fără ocupanți în acestea. 

„Două persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, care ulterior au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, potrivit ISU Cluj. 


A fost vorba despre un bărbat și o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani care, conform primelor evaluări, prezentau afecțiuni ușoare.

Ulterior, circulația rutieră a fost deblocată complet, iar circulația autobuzelor a fost reluată. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viteza și indisciplina în trafic, printre principalele cauze ale accidentelor rutiere din România. Numărul șoferilor prinși cu viteză peste limită a crescut cu 21%, în ultimele zece luni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter