Actualitate

Vânt puternic și precipitații mixte, în toată țara. La munte se va depune strat nou de zăpadă.

Nu scăpăm prea curând de iarnă. Meteorologii au emis o avertizare meteo de precipitații mixte și intensificări ale vântului, valabil pentru toată țara, până joi.

Vânt puternic și precipitații mixte, în toată țara. FOTO: Depositphotos.com Vânt puternic și precipitații mixte, în toată țara. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Vremea rea nu ne părăsește nici săptămâna aceasta. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți dimineață, o avertizare meteo de precipitații mixte, pe alocuri sub formă de ninsoare, care vor duce la depunerea unui strat nou de zăpadă, la munte. De asemenea, până joi seara, vor avea loc intensificări ale vântului, cu rafale de 40-50 km/h.

 


„În intervalul 19 martie, ora 10 – 21 martie, ora 20, temporar vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare în nordul și centrul Moldovei și mixte în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în sudul și estul Transilvaniei. În Carpații Orientali și Meridionali va ninge local moderat cantitativ (10...15 l/mp) și se va depune strat nou de zăpadă.

Vor fi intensificări ale vântului cu rafale în general de 40...50 km/h în estul, sud-estul țării și la munte, iar în cursul zilei de marți și în vest”, a transmis ANM.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni în Cluj. Cum va fi vremea în prima parte a lunii aprilie?

Ultimele Stiri
abonare newsletter