Actualitate

Doi bărbați au ajuns la spital în urma unui incendiu de locuință în Cuzdrioara

Incendiu devastator în localitatea clujeană Cuzdrioara, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii au acționat vreme de mai multe ore pentru a lichida focarele ascunse.

Incendiu devastator în Cuzdrioara. O locuință a fost cuprinsă de flăcări, iar doi bărbați au ajuns la spital/Foto: ISU Cluj Incendiu devastator în Cuzdrioara. O locuință a fost cuprinsă de flăcări, iar doi bărbați au ajuns la spital/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit pe parcursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul unei case de locuit și o anexă gospodărească din localitatea Cuzdrioara.

 


Locuință cuprinsă de flăcări, în Cuzdrioara. Pompierii au intervenit cu forțe sporite pentru a limita extinderea flăcărilor/Foto: ISU Cluj

„La fața locului s-au deplasat trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și un echipaj SMURD, unde au găsit anexele și acoperișul casei, cu o suprafață cumulată de aproximativ 350 mp, cuprinse de flăcări”, potrivit ISU Cluj. 

Echipajele de pompieri au acționat pentru stingerea flăcărilor mai bine de șase ore, fiind necesară decopertarea acoperișului pentru identificarea și lichidarea tuturor focarelor ascunse.


„Echipajul SMURD a consultat două persoane la fața locului, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani și un tânăr de 17 ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceștia prezentau afecțiuni ușoare”, arată sursa citată. 

Foto: ISU Cluj

Incendiul a distrus acoperișul casei, diverse bunuri dinăuntrul acesteia și două anexe, dintre care una era un atelier de tâmplărie, iar cea de-a doua era camera centralei termice.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sfârşit cumplit pentru o familie de români din Bologna, Italia. Mama şi cei trei copii au murit într-un incendiu.

abonare newsletter