Actualitate

Infrastructura de cale ferată, distrusă de hoți. Patru bărbați din Huedin, reținuți de poliție.

Patru bărbați din Huedin au fost prinși în flagrant în timp ce furau cablu din cupru de la infrastructura căii ferate.

Bărbați reținuți pentru furt. Prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau cablu de cupru de la infrastructura feroviara/Foto: pixabay.com Bărbați reținuți pentru furt. Prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau cablu de cupru de la infrastructura feroviara/Foto: pixabay.com

 

 


Duminică, polițiștii clujeni de la Transporturi au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, din Huedin, cercetați sub aspectul infracțiunii de furt calificat.

 


„În fapt, în cursul serii de 16 martie a.c., cei 4 bărbați, alături de 2 minori, de 15 și 16 ani, au fost depistați în flagrant de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin în timp ce sustrăgeau cablu din cupru de la infrastructura căii ferate, de pe relația Huedin – Poieni”, informează, luni, IPJ Cluj. 

Asupra acestora a fost descoperit 30 de metri liniari de cablu din cupru, aparținând C.F.R., pe care polițiștii l-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.


Astfel, în baza materiarului probator administrat, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei 4 bărbați, pe numele cărora a fost dispusă ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Calea ferată, distrusă de hoții de fier vechi. Percheziții în Cluj și Mureș, într-un dosar de furt calificat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter