Actualitate

Accident cu două mașini în Căpușu Mare. Un tânăr a fost transportat la spital.

Luni dimineață a avut loc un accident rutier în Căpușu Mare, fiind implicate două mașini.

Accident cu două mașini în Căpușu Mare. Sursă foto: ISU Cluj Accident cu două mașini în Căpușu Mare. Sursă foto: ISU Cluj

 

 


Luni dimineață, în jurul orei 10:30, a avut loc un accident rutier între două mașini pe sectorul de drum DN1 – E60, în comuna Căpușu Mare, localitatea Păniceni. 

„Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că, un tânăr, de 23 de ani, din județul Arad, care conducea autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Huedin, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism de pe sensul opus, condus de un tânăr de 19 ani, din județul Bistrița-Năsăud”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj. 


În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului de 23 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru mai multe investigații. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

„În acest moment traficul este blocat pentru intervenția echipajelor la fața locului. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a mai precizat IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe Calea Florești din Cluj-Napoca! O femeie a fost transportată la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter