Actualitate

Doi tineri au vandalizat o maşină în Cluj-Napoca. Au distrus-o şi furat bunuri din ea.

Doi tineri au vandalizat o mașină în Clujn-Napoca. Aceștia au distrus-o și au spart geamurile pentru a fura bunurile din ea.

Un hoț încearcă să intre într-o mașină / Foto: pixabay.com Un hoț încearcă să intre într-o mașină / Foto: pixabay.com

 

 


Doi tineri au vandalizat o mașină în Clujn-Napoca. Aceștia au distrus-o și au spart geamurile pentru a fura bunurile din ea.

 


Potrivit IPJ Cluj, tinerii au fost plasați sub control judiciar.

„La data de 13 martie a.c. polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 de Poliție, au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


Din cercetările derulate a rezultat faptul că, în noaptea de 10-11 martie a.c., cei doi ar fi distrus elemente din caroseria unui autovehicul, respectiv un eleron și o oglindă.

Ulterior, cele două persoane ar fi pătruns în autoturism prin spargerea geamurilor, de unde ar fi sustras un portmoneu care conținea documentele persoanei vătămate, o trusă de scule, un aparat CD-player și alte două aparaturi destinate sistemului audio, cauzând un prejudiciu total în valoare de 4.000 de lei.


În baza activităților investigative, polițiștii i-au identificat și depistat pe bănuiți, fiind vorba despre doi tineri de 20 și 21 de ani, din Cluj-Napoca.

Facem precizarea că prejudiciul a fost recuperat de polițiști în totalitate.


În temeiul probatoriului administrat, la data de 13 martie a.c. s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a acestora, iar în cursul zilei de azi, 14 martie a.c., cei doi tineri au fost plasați sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un cimitir din Cluj-Napoca, vandalizat. Crucile și pietrele funerare au fost distruse.

Bărbat din Suceava, internat la Psihiatrie după ce a vandalizat mai multe maşini în Cluj-Napoca - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter