Actualitate

Avertizare meteo de vreme rea. Ploi în toate regiunile țării și ninsori în zona montană, până vineri dimineața.

Meteorologii anunţă ploi, însemnate cantitativ în unele zone, până vineri dimineaţă, dar şi ninsori în zona monană, la altitudini mai mari de 1.200 de metri.

Avertizare meteo de ploi și ninsori în zonele montane, inclusiv în județul Cluj/ Foto: arhivă monitorulcj.ro Avertizare meteo de ploi și ninsori în zonele montane, inclusiv în județul Cluj/ Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare de ploi în toate regiunile ţării şi ninsori în zona montană, valabilă până vineri dimineaţa.

 


Potrivit meteorologilor, în intervalul 13 martie, ora 10:00 - 15 martie, ora 10:00, vor fi precipitaţii în toate regiunile şi se vor acumula cantităţi de apă în general de 10 - 15 litri/mp. În zona Carpaţilor Meridionali, în Transilvania şi Muntenia, local precipitaţiile vor fi moderate şi se vor acumula 25 - 30 litri/mp şi izolat peste 40 litri/mp.

CITEȘTE ȘI: 
Vreme închisă și ploi în cea mai mare parte a țării. Prognoza meteo pentru Cluj.

Meteorologii anunţă ploi, în majoritatea regiunilor ţării, până vineri dimineaţă/Foto: ANM

În zona montană, în special la altitudini de peste 1.200 metri, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă, local consistent. În jumătatea de nord a Moldovei şi estul Transilvaniei vor fi precipitaţii mixte.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nu scăpăm de vremea rea. Avertizare meteo de ploi și vânt puternic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter