Actualitate

Prognoza meteo. Maxime de 11 grade și vreme închisă la început de weekend.

Ziua de 8 martie vine cu temperaturi specifice acestei perioade, iar vremea rămâne închisă la început de weekend. În zilele următoare, temperaturile vor crește ușor.

Prognoza meteo pentru vineri, 8 martie/ Foto: depositphotos.com Prognoza meteo pentru vineri, 8 martie/ Foto: depositphotos.com

 

 


Vineri, 8 martie, cerul se va menține mai mult înnorat pe parcursul zilei și se vor înregistra precipitații în mai multe regiuni ale țării. 

 


Astfel, ploile își vor face apariția în zona Banatului și Crișanei, izolat și în celelalte regiuni din țară, iar ninsorile se vor semnala pe arii restrânse în Carpații Occidentali și Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 11 grade Celsius, iar minimele se vor situa între -6 și 4 grade Celsius. 

În zona Transilvaniei, temperaturile maxime ajung la 11 grade Celsius, cu un cer înnorat. 


În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer mai mult înnorat, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius, cu șanse reduse de precipitații. 

În zilele de sâmbătă și duminică, temperaturile vor crește ușor, ajungând la maxime de 12-13 grade Celsius, cu un cer variabil. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo, 7 martie. Frig și ploi în toată țara.

abonare newsletter