Actualitate

Autoturism căzut de pe un pod din Cluj-Napoca. A intervenit descarcerarea.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier care s-a petrecut pe podul de pe strada Aurel Vlaicu.

Autoturism căzut de pe un pod din Cluj-Napoca. Sursă foto: ISU Cluj Autoturism căzut de pe un pod din Cluj-Napoca. Sursă foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier care s-a petrecut pe podul de pe strada Aurel Vlaicu, în apropierea depoului de troleibuze.  

 


La fața locului au acționat două autoturisme pentru descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism căzut de pe pod, cu o persoană blocată în acesta. 

„Pompierii au intervenit pentru descarcerarea acestuia și predarea lui echipajului SMURD. Potrivit primei evaluări, bărbatul este conștient și cooperant, a transmis ISU Cluj.


UPDATE 13:16

Reactualizare intervenție accident podul de pe Aurel Vlaicu: a fost descarcerat un bărbat, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care prezenta multiple traumatisme, în stare de conștiență și cooperant. În aceste momente primește asistență medicală de urgență de la echipajul SMURD și urmează să fie transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Teodor Mihali cu un autocar de la școala de șoferi. 4 mașini au fost avariate. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter