Actualitate

Sumă fabuloasă de bani descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în aeroport. Românul se întorcea din Spania.

Un român de 42 de ani, care se întorcea din Spania, avea o sumă uriașă de bani în bagajul de cală. Polițiștii de frontieră i-au reținut banii.

Un bărbat care venea din Spania a încercat să introducă în țară o sumă uriașă de bani, ascunsă în bagajul de cală/Foto: depositphotos.com Un bărbat care venea din Spania a încercat să introducă în țară o sumă uriașă de bani, ascunsă în bagajul de cală/Foto: depositphotos.com

 

 


A încercat să introducă în țară sute de mii de euro, ascunși în bagajul de cală

Poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrători vamali, au descoperit în bagajul de cală al unui bărbat, suma de 205.000 euro pe care persoana a încercat să o introducă ilegal în ţară, potrivit unei informări emise de polițiști. 

Bărbatul în vârstă de 42 de ani s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internațional Henri Coandă, vineri, pentru a intra în țară din direcția Castellon-Spania.


CITEȘTE ȘI: 
Cetățean străin, depistat cu droguri pe aeroport

În urma unui control amănunţit, în interiorul bagajului de cală al bărbatului au fost descoperite trei pungi ce conţineau bancnote de 500, 200 şi 100 de euro, totalizând suma de 205.000 euro.

Deoarece nu a putut justifica suma de bani şi existând suspiciuni că ar putea fi produsul unor activităţi infracţionale, valuta a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale, precizează sursa citată.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

17 bărbați din Bangladesh care au vrut să treacă granița ilegal, escortați afară din România prin Aeroportul Cluj. Nu mai au voie să intre în țări din UE.

Ultimele Stiri
abonare newsletter