Actualitate

Strada Matei Corvin din centrul Clujului s-a inundat din nou. VIDEO

Strada Matei Corvin din centrul Clujului s-a inundat, din nou, iar circulația pietonilor a fost perturbată.

Inundații în centrul orașului. Sursă Foto: Captură ecran/ Facebook/ Raluca Mateiu Inundații în centrul orașului. Sursă Foto: Captură ecran/ Facebook/ Raluca Mateiu

 

 


Strada Matei Corvin din centrul orașului Cluj-Napoca s-a inundat, din nou, la aproape două săptămâni când în același loc, o conductă avariată a creat probleme pietonilor din zonă. 

 


Lucian Croitoru, purtător de cuvânt al Companiei de Apă Someș, a declarat pentru monitorulcj.ro că în momentul de față se intervine pe strada Matei Corvin pentru a remedia această problemă. 

 


 

„Este o avarie pe Matei Corvin. Se intervine, sunt afectați doar locuitorii de pe Matei Corvin și Memorandumului 2 și în următoarele două luni, noi apreciem că vom schimba toată conducta respectivă. Este o problemă acolo. Fiind o stradă istorică, săpăturile sunt mai dificile. Acolo trebuie intervenit cu foarte mare grijă”, a precizat Lucian Croitoru. 


Pe 13 februarie, strada Matei Corvin a devenit „navigabilă”, iar de vină pentru acest lucru a fost o conductă avariată. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O conductă avariată, vinovată pentru transformarea străzii Matei Corvin în „aquapark”. Dan Tarcea: „Compania de apă va interveni în regim de urgență”

Ultimele Stiri
abonare newsletter