Actualitate

Accident pe strada Câmpina din Cluj-Napoca. Un motociclist a fost transportat la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe strada Câmpina din municipiul Cluj-Napoca. În urma accidentului, un motociclist a fost transportat la spital.

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe strada Câmpina din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: Info Trafic jud.Cluj - Facebook Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe strada Câmpina din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: Info Trafic jud.Cluj - Facebook

 

 


Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe strada Câmpina din municipiul Cluj-Napoca. 

 


Potrivit ISU Cluj, un motociclist a fost transportat la spital.

„A fost acordată asistență medicală de urgență de către un echipaj SMURD unui tânăr, cu suspiciuni de multiple traumatisme, în stare de conștiență și necooperant. Ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.


Update, ora 17:19

„La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 10.00, s-a produs un accident rutier pe strada Câmpina din municipiul Cluj-Napoca, fiind implicați un bărbat de 29 de ani din municipiul Turda, care conducea o autoutilitară și un tânăr de 18 ani din comuna Jucu, care se deplasa cu o motocicletă.


Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că tânărul de 18 ani ar fi intrat în coliziune cu autoutilitara care îl preceda, conducătorul autoutilitarei fiind oprit cu scopul efectuării unui viraj regulamentar la stânga.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a indicat rezultat negativ.


Conducătorul motocicletei a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând a-i fi recoltate probe biologice”, au transmis pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr drogat și fără permis, prins în trafic la volanul unei mașini. A lovit mașina Poliției și a fugit de la locul accidentului.

Accident în Dej! Două mașini s-au făcut praf - FOTO

abonare newsletter