Actualitate

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe DN1 în județul Cluj. Care sunt rutele alternative?

În perioada 27-28 februarie 2024 se vor institui restricții de circulație pe DN1 pe sectoarele de drum unde au fost amplasate parapete de protecție. Care sunt rutele alternative?

Restricții de circulație între Huedin și Poieni, pe DN1. Sursă foto: Facebook/ Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj Restricții de circulație între Huedin și Poieni, pe DN1. Sursă foto: Facebook/ Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj

 

 


Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj anunță că, în perioada 27-28 februarie 2024 se vor institui restricții de circulație pe DN1, sectoarele de drum pe care au fost amplasate parapetele de protecție rigide tip New Jersey, respectiv km 536+193 – km 536+336 și km 537+233 – km 537+449 (între localitățile Huedin și Poieni); km 551+604 – km 551+685 și km 554+477 – km 554+560 (pe raza localității Negreni), județul Cluj.

 


Restricțiile sunt aplicate în condițiile realizării lucrărilor de aplicare a marcajelor rutiere.

Circulația se va desfășura alternativ, dirijată de Poliția Rutieră.


Șoferii sunt îndemnați să circule cu prudență în zona lucrărilor și să respecte semnalizarea rutieră.

Rute alternative:
– În cazul parcurgerii traseului Cluj-Napoca – Oradea sau invers, recomandăm următoarea rută alternativă de deplasare: Cluj-Napoca – Zalău – Nuşfalău - Aleşd / Aleşd – Nuşfalău – Zalău – Cluj-Napoca;
– Dacă vă deplasați pe Autostrada Transilvania, recomandăm ca din localitatea Gilău să continuaţi pe autostradă până la Nădăşelu şi mai departe spre Zalău – Nuşfalău – Aleşd.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe DN1 E60 între Huedin și Poieni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter