Actualitate

Vitezoman surprins cu 173 km/h, în Jucu. Șoferul a rămas pieton pentru 120 de zile și a încasat o amendă pe măsură.

Un șofer clujean a fost sancționat de polițiști pentru viteză excesivă prin localitate. Acesta a fost surprins cu 173 km/h, în Jucu.

Vitezoman prins cu 173 km/h, în Jucu/Foto: IPJ Cluj Vitezoman prins cu 173 km/h, în Jucu/Foto: IPJ Cluj

 

 


Un șofer de 47 de ani din Cluj-Napoca a început weekend-ul în forță, gonind cu viteză de raliu prin localitatea clujeană Jucu. Vitezomanul a fost sancționat cu o amendă usturătoare. 

 


Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de vineri de polițiștii de la rutieră. 

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 23.10, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au înregistrat cu aparatul radar un conducător auto de 47 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care circula cu viteza de 173 km/h, pe DN1C E576, în localitatea Jucu. 


Acesta  fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pe o perioadă de 120 de zile”, informează, luni, IPJ Cluj. 

CITEȘTE ȘI: 
A plouat cu amenzi pe A3! Un tânăr, sancționat cu 3.300 de lei pentru viteză.

Nu e prima dată când șoferii sunt prinși cu viteză excesivă pe drumurile din județul Cluj. 


În urmă cu două săptămâni, un bărbat din Turda a fost prins conducând cu 171 km/h pe DN1-E60, în zona localității Copăceni, chiar dacă viteza maximă admisă este de 70km/h. Șoferul a rămas pieton și a plătit o amendă substanțială. 

Un alt caz a fost înregitrat pe Autostrada Transilvania, unde un tânăr de 18 ani a fost amendat cu 3.300 de lei pentru viteză, după ce a fost surprins la volan cu 214 kilometri/h. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vitezoman prins cu 171 km/h, pe DN1. Șoferul a încasat o amendă usturătoare și a rămas pieton pentru 120 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter