Actualitate

Mureş: O cisternă cu circa 6 tone GPL şi două autoturisme, implicate într-un accident pe DN13-E60

Pompierii mureşeni au intervenit, duminică seara, la un accident rutier petrecut pe DN13-E60, între localităţile Bălăuşeri şi Chendu.

O cisternă cu circa 6 tone GPL şi două autoturisme, implicate într-un accident pe DN13-E60 Foto: Facebook ISU Mures O cisternă cu circa 6 tone GPL şi două autoturisme, implicate într-un accident pe DN13-E60 Foto: Facebook ISU Mures

 

 


În evenimentul rutier au fost implicate o cisternă care transporta circa 6 tone Gaz Petrolier Lichefiat (GPL) şi două autoturisme, scrie Agerpres.

La locul intervenţiei au fost trimise trei autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD aparţinând Detaşamentelor Târgu Mureş şi Sighişoara, în colaborare cu SVSU Bălăuşeri, care au constatat că cisterna nu prezenta scurgeri de GPL.


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, au fost asigurate măsurile de prevenire a incendiilor, iar pentru evitarea oricăror pericole s-a luat măsura îndepărtării cetăţenilor la o distanţă de 100 metri de locul evenimentului.„


„Nu sunt case de locuit la o distanţă mai mică de 100 de metri. În accidentul rutier au fost implicate cinci persoane, în urma evaluării medicale toate persoanele au primit cod verde şi nu a fost necesar transportul acestora la o unitate medicală", a precizat ISU Mureş.


Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers pe parcursul intervenţiei. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Patronii staţiei GPL din Crevedia scapă de arestul preventiv. Decizia judecătorilor, definitivă

Alertă la o stație GPL din Cluj, în urma scurgerilor de carburant. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Ultimele Stiri
abonare newsletter