Actualitate

Avocat din Cluj, şantajat de doi soţi care l-au „agăţat” pe un site de dating. Acesta le-a trimis fotografii indecente.

Doi soți au fost condamnați de Judecătoria Cluj-Napoca pentru că l-au șantajat pe un tânăr avocat pe care l-au agățat cu poze false pe un site de dating, scrie clujust.ro

Doi soți au fost condamnați de Judecătoria Cluj-Napoca pentru că l-au șantajat pe un tânăr avocat pe care l-au agățat cu poze false pe un site de dating/ Foto: pixabay.com Doi soți au fost condamnați de Judecătoria Cluj-Napoca pentru că l-au șantajat pe un tânăr avocat pe care l-au agățat cu poze false pe un site de dating/ Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit clujust.ro, doi soți au fost condamnați de Judecătoria Cluj-Napoca pentru că l-au șantajat pe un tânăr avocat pe care l-au agățat cu poze false pe un site de dating.

 


Avocatul a primit mai multe fotografii intime respectiva femeie, crezând că ea este cea cu care discută. Șantajiștii i-au cerut avocatului să trimită și el la rândul lui fotografii intime, iar acesta s-a conformat.

La scurt timp, avocatul stagiar a primit mesaje de ameninţare de la cei doi şarlatani, prin care i se cereau diferite sume de bani. În caz contrar, i-au spus că vor publica fotografiile intime cu el pe internet, dar şi pe uşa cabinetului de avocatură unde era stagiar. 


Avocatul le-a trimis aproximativ 77.000 de lei.

Citește continuarea articolului pe clujust.ro


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pădurar de la Ocolul Silvic Gherla, arestat după ce a emis avize false. Ar fi șantajat martorii

O clujeancă și-a șantajat și amenințat fostul amant și pe soția lui. Inculpata a fost pârâtă la soț că-l înșală

Ultimele Stiri
abonare newsletter