Actualitate

Accident între o mașină și un autobuz pe B-dul Nicolae Titulescu. Două persoane au ajuns la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Cluj-Napoca. În accident au fost implicate un autobuz și o mașină.

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, vineri, pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident a avut loc, vineri, 16 februarie, pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca.

 


Potrivit ISU Cluj, în urma accidentului, două persoane de aproximativ 75 de ani au ajuns la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, în urmă cu puține momente, la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Cluj-Napoca. 
La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism și un autobuz avariate, fără ocupanți în acestea.
Un bărbat și o femeie, în vârstă de aproximativ 75 de ani, au fost consultate la locul accidentului de către echipajul SAJ și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Conform primelor evaluări aceștia erau conștienți”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un mort și un grav rănit, în urma unui accident rutier în Târgu Mureș. Un șofer ar fi pătruns pe contrasens.

Șoferul care a provocat accidentul mortal din Dumbrava avea permisul de conducere suspendat. A fost reținut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter