Actualitate

Adolescentă lovită de mașină pe o stradă din Cojocna. A ajuns la spital.

O adolescentă de 15 ani a fost lovită de o mașină. în localitatea Cojocna. Tânăra a ajuns la spital.

Adolescentă lovită de mașină pe o stradă din Cojocna. FOTO: Depositphotos.com Adolescentă lovită de mașină pe o stradă din Cojocna. FOTO: Depositphotos.com

 

 


O adolescentă de 15 ani a fost lovită de mașină pe o stradă din Cojocna, miercuri, la prânz. Șoferul, un bărbat de 31 de ani, a acroșat-o pe tânără în timpul efectuării unei manevre de mers cu spatele. 

 


„La data de 14 februarie, în jurul orei 12.10, în localitatea Cojocna, o minoră, de 15 ani, ar fi fost accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că bărbatul, aflat în timpul unei manevre de mers cu spatele a acroșat cu autoturismul minora de 15 ani, aflată pe partea carosabilă.


În urma evenimentului, minora a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.

„Echipajul SMURD a consultat la fața locului minora de 15 ani, ulterior fiind transportată la spital pentru investigații medicale. Conform primei evaluări acesta prezenta afecțiuni ușoare”, a completat ISU Cluj.


Localnic: „E foarte periculos, nu sunt trotuare”

Un cititor monitorulcj.ro din comună ne-a semnalat cazul și a tras un semnal de alarmă cu privire la lipsa trotuarelor în Cojocna. El a arătat că drumurile nu sunt sigure, mai ales pentru cei mici, și o tragedie se poate întâmpla în orice moment.

„Nu avem trotuare în comună, este foarte periculos mai ales pentru copii. Am atras atenția de mai multe ori administrației locale, dar nu s-a schimbat nimic. S-a întâmplat fix în centrul comunei, la 200 de metri de Primărie”, a relatat acesta.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal în localitatea Dumbrava. Un bărbat și-a pierdut viața.

Ultimele Stiri
abonare newsletter