Actualitate

Noi detalii despre decesul Cameliei Tișe. Poliția: „Moartea nu a fost violentă”.

Poliția a făcut noi precizări privind decesul Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe.

Noi detalii despre decesul Cameliei Tișe. Poliția: „Moartea nu a fost violentă”. FOTO: monitorulcj.ro Noi detalii despre decesul Cameliei Tișe. Poliția: „Moartea nu a fost violentă”. FOTO: monitorulcj.ro

 

 


Trupul Cameliei Tișe (47 de ani) a fost găsit luni dimineață în apartamentul ei din Cluj-Napoca. Medicii legiști au determinat că moartea nu a fost violentă și nu au fost identificate elemente care să indice posibilitatea unui act de agresiune.

 


„Cu privire la cauza de ucidere din culpă înregistrată la data de 5 februarie, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, privind decesul unei femei, de 47 de ani, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

În urma investigațiilor preliminare efectuate de către polițiști și în baza primelor date indicate de medicii legiști, s-a stabilit că moartea nu a fost violentă și nu au fost identificate elemente care să indice posibilitatea unui act de agresiune. În vederea elucidării cu exactitate a circumstanțelor și a cauzelor exacte care au condus la decesul persoanei, este necesară finalizarea raportului de expertiză medico-legală”, a transmis marți IPJ Cluj.


Camelia Tișe era notar public și a divorțat de Alin Tișe în 2018.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit Camelia Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe

abonare newsletter