Actualitate

Accident rutier grav pe DN1 E60, între o autoutilitară și un camion. Doi bărbați au murit.

Doi bărbați au murit în urma unui grav accident rutier produs vineri dimineață în apropierea localității Poieni, pe DN1 E60.

Intervenție pompieri la un accident rutier grav pe DN1 E60/Foto: arhivă ISU Cluj Intervenție pompieri la un accident rutier grav pe DN1 E60/Foto: arhivă ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Departamentului Huedin au intervenit, vineri dimineață, la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, între localitățile Huedin și Poieni. 

 


„La fața locului intervin o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. În accident au fost implicate o autoutilitară și un autocamion. 

La fața locului, echipajele au găsit un bărbat care prezintă leziuni incompatibile cu viața”, potrivit ISU Cluj. 


De asemenea, în autoutilitară se află încarcerat un bărbat inconștient. Un alt bărbat, conștient și cooperant, primește îngrijiri medicale. 

„S-a înregistrat un accident rutier pe DN1 E60, între localitățile Bologa și Huedin, fiind produsă o coliziune între o autoutilitară și un ansamblu de vehicule. 


Momentan traficul este blocat în totalitate pentru intervenția echipajelor la fața locului”, a transmis IPJ Cluj. 

Ulterior, ISU Cluj a informat că bărbatul încarcerat a fost declarat decedat. 


„Din păcate, și a doua victimă descarcerată prezintă leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul”, a transmis ISU Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal pe DN1 E60. Un bărbat, spulberat în timp ce se îndrepta spre mașină

Ultimele Stiri
abonare newsletter