Actualitate

Temperaturi în creștere și ploi în majoritatea regiunilor țării. Zona de munte a Clujului, sub avertizare Cod galben de viscol și ninsori.

Vreme instabilă, joi, cu temperaturi în creștere, ploi și ninsori în majoritatea regiunilor din țară. Cum va fi vremea în Cluj?

Vreme instabilă, cu ploi și viscol/Foto: arhivă monitorulcj.ro Vreme instabilă, cu ploi și viscol/Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Joi, 25 ianuarie 2024, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie vremea va fi instabilă cu șanse de precipitații sub formă de ninsori. Temeraturile cresc ușor astfel încât valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile de nord-est și în cele de sud-vest.

 


Precipitațiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile și se va depune un nou strat de zăpadă. 

Vântul va sufla cu viteză, în unele zone poate atinge și 50 de km/h, iar la altitudini mari va depăși 90 de km/h. Temperaturile maxime se vor situa între 4 și 10 grade Celsius, iar cele minime între -3 și 4 grade Celsius.


În Cluj, cerul va fi predominant înnorat, sunt posibile ninsori, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, temperatura maximă va atinge 7 grade Celsius în jurul prânzului, iar minima zilei va indica -1 grad Celsius.

CITEȘTE ȘI: 
Avertizare meteo de ploi, lapoviță și ninsori în toată țara, inclusiv la Cluj

Miercuri, meteorologii au emis o avertizare de vânt puternic și precipitații mixte, precum ploi, lapoviță și ninsori, pentru toată țara, inclusiv zona montană a județului Cluj, valabilă până vineri dimineața. 


Vineri, temperaturile vor scădea în Cluj până la 4 grade Celsius, iar minima zilei va indica -2 grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Avertizare meteo de ploi, lapoviță și ninsori în toată țara, inclusiv la Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter