Actualitate

Incendiu la acoperișul unui case din Copăceni. Ar fi pornit de la hornul izolat necorespunzător - FOTO

Acoperișul unei case din localitatea Copăceni a fost cuprins de flăcări, miercuri după-masă. Nu au fost persoane rănite.

Incendiu la acoperișul unui case din Copăceni. FOTO: ISU Cluj Incendiu la acoperișul unui case din Copăceni. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii din Turda au intervenit miercuri, 24 ianuarie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Copăceni, comuna Săndulești.

 


Incendiul s-a manifestat în totalitate la acoperișul locuinței, pe o suprafață de 3 metri pătrați, în proximitatea hornului. De alftel, aceasta ar fi și cauza incendiului, potrivit pompierilor: hornul izolat necorespunzător.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un incendiu care s-a manifestat la acoperișul unei case, în localitatea Copăceni. Mai exact, flăcările au cuprins o porțiune din acoperiș, aflată în jurul hornului. Au intervenit două autospeciale cu apă și spumă, alături de autoscară. Incendiul este lichidat, a fost afectat acoperișul casei, în jurul hornului, pe o suprafață de aproximativ 3mp. Nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza hornului izolat necorespunzător”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă din Florești

abonare newsletter